Ξενοδοχείο στην Αστυπάλαια - Astypalaia Palace

Καλωσήρθατε

Το ξενοδοχείο αποτελείται απο 9 σουίτες, ιδανικές για μια άνετη διαμονή στο νησί της Αστυπάλαιας. Λόγω της τοποθεσίας του, το ξενοδοχείο μας στην Χώρα της Αστυπάλαιας προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα σε ένα σκηνικό ανεπανάληπτης ομορφιάς. Απολαύστε θέα στο απέραντο γαλάζιο που κόβει την ανάσα, από τις πολυτελείς σουίτες μας, με φόντο την χώρα και τους ανεμόμυλους.

Online Κράτηση
Αναζήτηση

Διαμονή

Λόγω της τοποθεσίας του, το ξενοδοχείο μας στην Χώρα της Αστυπάλαιας προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα σε ένα σκηνικό ανεπανάληπτης ομορφιάς. Απολαύστε θέα στο απέραντο γαλάζιο που κόβει την ανάσα, από τις πολυτελείς σουίτες μας, με φόντο την χώρα και τους ανεμόμυλους. Το ξενοδοχείο αποτελείται απο 9 σουίτες, ιδανικές για μια άνετη διαμονή στο νησί της Αστυπάλαιας.

Υπηρεσίες

(English) The idyllic landscape combined with our luxurious amenities and high-quality service are sure to make you feel as if you have stepped into an earthly heaven. Relax in the outdoor hot tubs and enjoy your drink with a breathtaking view to the picturesque island and the enchanting deep blue sea.

Αστυπάλαια

Η Αστυπάλαια, το νησί σε σχήμα πεταλούδας που βρίσκεται εκεί που η Δωδεκάνησος συναντά τις Κυκλάδες, είναι μία συναρπαστική ανακάλυψη για κάθε επισκέπτη λόγω της βαθυγάλαζης θάλασσας, των κρυστάλλινων νερών και των όμορφων παραλιών της.

Blog

Επισκεφτείτε το Blog μας για να διαβάσετε για τα νέα του Ξενοδοχείου Astypalaia Hotel όπως και για διάφορες χρήσιμες πληροφορίες!

Ανακαλύψτε τα καταλύματά μας